Tyxo.bg counter
Черноморец

Курортното градче Черноморец /Св. Никола/ е разположено на живописен полуостров в най-южния край на бургаския залив. Черноморец се намира само на 24 км южно от Бургас и на 5км от старинния град Созопол. Черноморец е събрал в себе си цялата красота на черноморското крайбрежие и по принцип е уникално място тъй като има 5 плажа, разделени от невероятно красиви скалисти брегове. Високите температури на въздуха и водата дават възможност на почиващите да прекарват повече време сред природата и да и се наслаждават изцяло. На 1 км от черноморец се намира прекрасния залив Вромос, който често и предпочитан от любителите на подводния риболов. А на 2 км се намира един от най-прекрасните плажове на Бургаското черноморие – къмпинг „Градина”, който е по-известен като Царския плаж. Със своята чистота и красота този плаж всяка година привлича хиляди чуждестранни и български туристи.

Архитектура

 В село Черноморец са построени симпатични малки къщички, пансиони и малки хотелчета. Преобладава низкоетажното строителство, което в крайна сметка създава атмосфера на спокойствие и почивка. Градът има една чудесна традиция – да отглежда и поддържа прекрасни цветни градини. Пред всеки дом, ресторант, хотел има красиви цветни лехи и храсти.

 

Инфраструктура за отдих и развлечения

Черноморец се развива и всяка година се появяват все повече и повече заведения от различен род: ресторанти, барове, магазини.

 На улиците на града има множество уютни и мили кафета с отличен панорамен изглед към прекрасната природа на селището. В Черноморец има много ресторанти за българска кухня – механи, предлагащи на на своите посетители голямо разнообразие от бъргарски традиционални блюда. Любителите на яркия нощен живот също ще останат доволни, тъй като в Черноморец има открити и закрити дискотеки и барове с нощни шоу-програми. Черноморец предлага отлични условия за риболов, сърф, скокове във вода, возене на банан, гмуркане, каране на скутери и джетове, морски разходки с яхти, лодки, катамарани и много други. За развлечението на най-малките има надуваем воден замък, водно възвишение и много други.

Плажът на Черноморец

Централния плаж се намира в южната част на Бургаския залив. Черноморец е любимо място за родители с малки деца, тъй като морето тук е плитко и спокойно. Източната част на плажа представлява скалист бряг, който е предпочитан от любителите на нудизма, гмуркането и риболова.

 Плажът на къмпинг Черноморец се намира в непосредственна близост до селището - на 1,5 км - и е идеално място за сърфинг.

Черноморец е прекрасно място, съчетаващо в себе си великолепна природа с съвременна туристическа база и гостоприемство на местното население. Тих и спокоен курорт, подходящ за морска ваканция и пълноценна почивка.

Так вот, даю вам "Домашняя работа по математике за 5 класс к учебнику Г.В.Дорофеева, Л.Г.Петерсон "Математика. 5 кл."" слово, что, если вы не уберетесь отсюда через десять секунд, я отстегаю вас "Информатика и ИКТ: учебник для 8 класса" хлыстом!

Когда я на батальонном рапорте объяснил обер-лейтенанту, что "песню шатунова детство детство скачать" мы не сторожа, а солдаты "игры рпг играть бесплатно" его императорского величества, он посадил меня на два дня, но я "краткое содержание дети подземелья короленко" просил направить меня на полковой рапорт.

Мгновение "Домашняя работа по английскому языку к учебнику "English-3" И.Н. Верещагиной и др." и ее длинные, костлявые пальцы вцепились ему в горло.

Но не надо "Как выработать уверенность в себе и влиять на людей, выступая публично" пугать беднягу, пока я не выясню, нельзя ли ему помочь.

Я "программа для ремонта флешки скачать" заметил это даже издали, и "игровые автоматы пираты скачать бесплатно" сердце у меня запрыгало от радости.

Да и все равно ее крапчатый мустанг привязан около хакале; "Чертеж детской парты" не узнать его они не могли.

 
Réalisation - Webdesign par Julien LIBERT www.jlncreation.com
The Beach Template Valide en XHTML et CSS.
Copyright © 2024 Hotel Saint George. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.